Myynnin ja markkinoinnin harjoittelija

Lue lisää alta!

Kenelle tämä harjoittelu sopii?

Markkinoinnin harjoittelupaikat ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa ovat erinomainen tapa hankkia arvokasta kokemusta markkinoinnin alalta. Harjoittelu tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden hankkia käytännön kokemusta opintojensa ohessa, ja sitä voidaan käyttää ponnahduslautana kokopäivätyöhön valmistumisen jälkeen.

Markkinointiharjoittelu tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden työskennellä kokeneiden ammattilaisten kanssa käytännön projekteissa. Näin he saavat arvokasta tietoa alan toiminnasta ja voivat kehittää taitojaan, kuten viestintää, ongelmanratkaisua ja projektinhallintaa. Harjoittelijat pääsevät myös tutustumaan markkinoinnin eri osa-alueisiin, kuten digitaaliseen markkinointiin, mainontaan ja suhdetoimintaan. Työskennellessään tiiviisti ohjaajiensa kanssa he saavat käsityksen siitä, mitä menestyminen tällä erittäin kilpaillulla alalla edellyttää.

HALUAISITKO SÄ OPPIA YLLÄOLEVISTA ASIOISTA? Minä, Oskari Ilomäki, AIHIO Digital Oy:n perustaja, omistaja sekä toimitusjohtaja sparraisin sua mielellään sun urallasi.

TEKOÄLY + IHMINEN = PARAS RESEPTI, tehdä tulosta!

Henkilökohtainen suunnitelma sekä tavoitteet

AIHIO:lla sulle tehdään aina oma henkilökohtainen kehittymissuunnitelma, harjoittelusuunnitelma ja määritetään yhdessä harjoittelun tavoitteet. Sen kautta me mennään molemmat samaan suuntaan, kohti sun tavoitteita. Toki sillä ajatuksella, että opit digitaalisesta markkinoinnista, liiketoiminnasta ja miten yritykset pyörii. 

Meillä sä pääset tekemään etätöitä. Käytännössä perehdytys toteutetaan etänä ja tavataan livenä tiimin kanssa yleensä kerran kuussa. Ollaan silti virtuaalisesti aina läsnä ja apuna työtehtävien ohjauksessa ja toteutuksessa.

Markkinointiurasta kiinnostuneille harjoittelu ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa on ihanteellinen tapa hankkia käytännön kokemusta opintojen ohessa. Se antaa opiskelijoille korvaamatonta tietoa alasta ja auttaa heitä kehittämään tärkeitä taitoja, joista on hyötyä koko työuran ajan.

Tiputahan tästä yhteydenottolomake, niin juodaan rennosti virtuaalikahvit ja katsotaan löytyisikö meiltä hyvä harjoittelupaikka just sulle!

Haluatko tietää, miten tulet digitaalisen markkinoinnin ammattilaiseksi? – Me kerromme mielellään

Digitaalinen markkinointi on yhä tärkeämpi osa yrityksen menestystä, ja digitaalisen markkinoinnin ammattilaiseksi ryhtyminen voi olla loistava tapa edetä urallasi. Oikeanlaisen koulutuksen ja kokemuksen avulla sinusta voi tulla alan asiantuntija ja auttaa yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa. Seuraavassa on muutamia vinkkejä digitaalisen markkinoinnin ammattilaiseksi ryhtymiseen.

Ryhdy menestyväksi digitaaliseksi markkinoijaksi

Haluaisitko kuulla lisää?

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Menestyväksi digitaaliseksi markkinoijaksi ryhtyminen vaatii omistautumista ja kovaa työtä, mutta oikein tehtynä se voi olla erittäin palkitsevaa sekä ammatillisesti että taloudellisesti. Joten jos tämä kuulostaa joltain, jota haluaisit tehdä, niin aloita jo tänään askelten ottaminen kohti asiantuntijaksi tulemista!

Tiputa CV:si tai LinkedIn profiilisi meille alta, niin juodaan virtuaalikahvit ja katsotaan oltaisko hyvä match molemmin puolin!