Referenssit

Asiakkaidemme kokemuksia

Bauhaus

Vahva hakukonekumppanuus

Toimimme Bauhaussin orgaanisen näkyvyyden kumppanina erityisesti sisällöntuotannon osalta. Keskitymme aina liiketoiminnallisesti oleellisiin termeihin, joita kasvatamme hakukoneoptimoinnin keinoin. Orgaanisen näkyvyyden kehittämisen avulla saamme Bauhaussille mitattavia tuloksia, jotka vievät liiketoimintaa eteenpäin.

Into Seinäjoki

Innosta yrityksien kehittämiseen

Intoa on myös AIHIO:n ja Into Seinäjoen yhteistyössä. Yhteistyössämme kiteytyy selkeästi nopeus, tehokkuus ja eteenpäin meneminen. Aina täytyy tuottaa lisäarvoa niin palvelun tuottamisessa, kun Intolla Seinäjoen alueiden yritysten kanssa. Inton kanssa toteutamme hakukoneoptimointia yhteistyöllä hakukoneoptimoitujen artikkelien kautta.

Keikkakokki

Kokonaisvaltainen digimarkkinoinnin kumppanuus

Toimimme Keikkakokin kokonaisvaltaisena digitaalisen markkinoinnin kumppanina. Keikkakokille on tärkeintä nopeus, reagointikyky, ammattitaito ja aito auttamisen halu. Keikkakokin ja AIHIO:n yhteystyö kiteytyykin seuraaviin avainsanoihin: Luottamus, kunnioitus ja jatkuva kehittäminen. Kun molemmat osapuolet haluavat jatkuvasti kehittää toimintaa, on varmaa että markkinoinnin tulokset on loistavia ja asiakkaan liiketoiminta kasvaa. Keikkakokin kanssa toteutettu esimerkiksi: Hakukonemainontaa, hakukoneoptimointia, sosiaalisen median markkinointia sekä data-analytiikkaa.