Referenssit

Asiakkaidemme kokemuksia

Bauhaus

Vahva hakukonekumppanuus

Toimimme Bauhaussin orgaanisen näkyvyyden kumppanina erityisesti sisällöntuotannon osalta. Keskitymme aina liiketoiminnallisesti oleellisiin termeihin, joita kasvatamme hakukoneoptimoinnin keinoin. Orgaanisen näkyvyyden kehittämisen avulla saamme Bauhaussille mitattavia tuloksia, jotka vievät liiketoimintaa eteenpäin.

Into Seinäjoki

Innosta yrityksien kehittämiseen

Intoa on myös AIHIO:n ja Into Seinäjoen yhteistyössä. Yhteistyössämme kiteytyy selkeästi nopeus, tehokkuus ja eteenpäin meneminen. Aina täytyy tuottaa lisäarvoa niin palvelun tuottamisessa, kun Intolla Seinäjoen alueiden yritysten kanssa. Inton kanssa toteutamme hakukoneoptimointia yhteistyöllä hakukoneoptimoitujen artikkelien kautta.

Tilitoimisto Mukava

Pitkäaikaista yhteistyötä kasvun tukena

Pitkäaikaiselle yhteistyökumppanillemme Tilitoimisto Mukavalle teemme hakukoneoptimointia ja muita digimarkkinoinnin palveluita tukien heidän kasvua ja brändin rakentamista. Tilitoimisto Mukavalle tärkeää yhteistyössä on sujuvuus, luottamus sekä tuloksellisuus. Menestyksekkään yhteistyön aikana on jo parannettu asiakkaan hakukonenäkyvyyttä ja verkkosivujen asiakaslähtöisyyttä ja autettu siten digimarkkinoinnin keinoin Tilitoimisto Mukavaa kasvamaan.

Lue lisää
energiaportin logo

Energiaportti

Näkyvyyden kasvua yhteistyön avulla

 

Eteläpohjalainen energia-alan yritys Energiaportti on kokenut merkittävää näkyvyyden kasvua yhteistyössä AIHIO:n kanssa. Yritys tarjoaa aurinkosähkö- ja maalämpöratkaisuja sekä vesikaivojen porauksia. Yhteistyön tuloksena verkkosivujen kävijämäärä on noussut ja yritys on helpompi löytää Googlesta. Asiakkaat löytävät yrityksen paremmin hakutuloksista, ja tavoitteena ollut Googlen ensimmäiselle sivulle sijoittuminen saavutettiin kolmessa kuukaudessa. Energiaportti suosittelee tekoälypohjaisen markkinoinnin hyödyntämistä muillekin yrityksille.  

Lue lisää

Hamata

Mittavaa kasvua tekoälypohjaisilla markkinointiratkaisuilla

Hamatan ja AIHIO Digitalin välinen yhteistyö on tuonut verkkokaupalle orgaanista näkyvyyttä kehittyneillä tekoälypohjaisilla markkinointiratkaisuilla. AIHIO:n ja Hamatan väliseen sopimukseen kuuluu mm. hakukoneoptimointia, sosiaalisen median (Facebook & Instagram) maksetun mainonnan muokkausta, sosiaalisen median orgaanisia postauksia sekä uutiskirjeiden hallinnointia. Kumppanuus perustuu tiiviiseen ja ammattitaitoiseen yhteistyöhön, mikä vahvistaa sitoutumista ja tavoitteiden saavuttamista.

LUE LISÄÄ
business Oulu

BusinessOulu

Tekoäly työn tukena -koulutussarjat

BusinessOulun ja AIHION välinen yhteistyö sekä koulutussarjojen järjestäminen yhdessä on tuonut mahdollisuuden auttaa yrittäjiä sekä se on tuonut lisänäkyvyyttä. Koulutussarjat koostuivat kuudesta webinaarista, jossa käsiteltiin erilaisia tekoälymarkkinoinnin keinoja verkkokauppatoiminnassa.

AIHION ja BusinessOulun väliseen yhteistyöhön kuuluu asiantuntijapalvelut, yritysten koulutukset sekä valmennukset.Kumppanuus perustuu luottamukseen ja ammattitaitoiseen yhteistyöhön, joka edesauttaa tavoitteiden saavuttamista

Lue lisää

Esla

Erittäin sujuvaa yhteistyötä ja vaikuttavaa kasvua verkkokaupassa

Eslan ja AIHIO:n yhteistyö oli erittäin sujuvaa yhteistyötä ja vaikuttavaa kasvua verkkokaupassa hyödyntäen AIHIO:n asiantuntijuutta.

Eslan ja AIHIO:n väliseen yhteistyöhön kuuluu hakukoneoptimointia, verkkokaupan kehittämistä, sosiaalisen median mainontaa, Googlen hakusanamainontaa ja analytiikan kehitystä eri kanavissa. Kumppanuus perustuu luottamukseen ja ammattitaitoiseen yhteistyöhön, joka edesauttaa tavoitteiden saavuttamista.

 

Lue lisää