Avoimet työpaikat

Digimarkkinoinnin asiantuntija

Ryhdy digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaksi ja tee tulosta!

Digitaalinen markkinointi kehittyy jatkuvasti, ja alan ammattilaisten kysyntä kasvaa räjähdysmäisesti. Koska yritykset panostavat edelleen voimakkaasti digitaalisiin markkinointistrategioihin, ei ole yllättävää, että digitaalisen markkinoinnin asiantuntijan ammatti on houkutteleva uravaihtoehto monille.

Jos haluat tulla digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaksi, voit hankkia menestykseen tarvittavat tiedot ja taidot monin eri tavoin. Ensinnäkin meillä on tärkeää ymmärtää digitaalisen markkinoinnin perusteet, kuten hakukoneoptimointi (SEO), sisällön luominen ja hallinta, sosiaalisen median mainonta, analytiikka ja Googlen maksettu mainonta. Kun ymmärrät nämä osa-alueet niin OOT HUIPPU ja AIHIO -ainesta! Silloin sun pitäis jo tiputtaa sun CV tai LinkedIn profiili niin juodaan virtuaalikahvit!

LUE LISÄÄ!

Markkinoinnin & myynnin harjoittelija

Markkinoinnin harjoittelupaikat ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa ovat erinomainen tapa hankkia arvokasta kokemusta markkinoinnin alalta. Harjoittelu tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden hankkia käytännön kokemusta opintojensa ohessa, ja sitä voidaan käyttää ponnahduslautana kokopäivätyöhön valmistumisen jälkeen.

Markkinointiharjoittelu tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden työskennellä kokeneiden ammattilaisten kanssa käytännön projekteissa. Näin he saavat arvokasta tietoa alan toiminnasta ja voivat kehittää taitojaan, kuten viestintää, ongelmanratkaisua ja projektinhallintaa. Harjoittelijat pääsevät myös tutustumaan markkinoinnin eri osa-alueisiin, kuten digitaaliseen markkinointiin, mainontaan ja suhdetoimintaan. Työskennellessään tiiviisti ohjaajiensa kanssa he saavat käsityksen siitä, mitä menestyminen tällä erittäin kilpaillulla alalla edellyttää.

HALUAISITKO SÄ OPPIA YLLÄOLEVISTA ASIOISTA? Minä, Oskari Ilomäki, AIHIO Digital Oy:n perustaja, omistaja sekä toimitusjohtaja sparraisin sua mielellään sun urallasi.

Lue lisää!

Avoin hakemus